1/26
Parkeergarage EZPark
Show thumbnails
Show thumbnails
Show fullscreen

Parkeergarage EZPark

Onze modulaire bovengrondse parkeergarage is flexibel, duurzaam en toekomstbestendig. De toepassing van standaard elementen van staal en beton, gemonteerd op de bouwplaats, resulteert in een snelle en eenvoudige bouwmethodiek. Volledig demontabel, herbruikbaar, faseerbaar en verplaatsbaar. Snel en efficient geplaatst en geschikt voor diverse locaties.

De modulaire garages zijn opgebouwd uit een staalskelet en betonvloeren. Gemakkelijk in hoogte en breedte uitbreidbaar. Afhankelijk van de positie en vorm van de hellingbaan, zijn een 5-tal mogelijke standaard configuraties mogelijk.

Ook het stallen van personenauto’s, bussen, motoren en zelfs vrachtwagens is mogelijk binnen het EZ Park systeem. Het integreren van faciliterende functies voor bijvoorbeeld naastgelegen gebouwen is goed mogelijk. Bijvoorbeeld traforuimten, fietsenstallingen, bergingen of zonnepanelen. Daarnaast kunnen onze parkeergarages in de toekomst gemakkelijk verticaal of horizontaal worden uitgebreid. Het toevoegen van andere functies in onze garages is eveneens mogelijk. Bijvoorbeeld een pickup point, openbare toiletten, winkels etc.

Het maken van verbindingen tussen gebouwen middels een loopbrug of een gezamelijk trappenhuis behoort ook tot de mogelijkheden.

Sociaal en fysiek veilig door maximaal zicht in de garage en de aanwezigheid van heldere signalering naar de ruime trappenhuizen.

De parkeergarage is gemakkelijk en op veelzijdige wijzen te personaliseren door het gevelontwerp, het integreren van zonnepanelen, en de diverse inrichtingselementen zoals verlichting, bebording, vloerafwerking etc.

EZPark geeft advies, levert het ontwerp en verzorgt aanvraag vergunning en realiseert.

Reeds toegepast: P4 Eindhoven Airport, van Rooij Meat, vanderLande Veghel, Jumbo Nieuwegein, DPD Oirschot, campus WUR (2x), Brainport Industries Campus, Strijp-S


Meer informatie: www.ezpark.nl

Projectnaam
Parkeergarage EZPark
Status
Ontwerp en diverse malen gerealiseerd
Opdrachtgever
Bedrijven, (semi-)overheid
Samenwerking
EZ Park, Stam en de Koning Bouw bv, Voortman Steel Construction, Holcon, Ingenieursbureau Verhoven Leenders bv