Studeer je architectuur of stedenbouw aan de Technische Universiteit, de Academie van Bouwkunst of HBO? Heb je ervaring met Revit, AutoCAD, Sketchup en Adobe Design Suite en ben je op zoek naar een leerzame en afwisselende stageplek op een bureau met een open, informele en professionele cultuur? Wil je werken aan verschillende opdrachten op stedenbouwkundig en architectonisch gebied? Dan hebben wij je veel te bieden! Wij werken aan zeer uiteenlopende projecten op verschillende schaalniveaus, waarbij innovatieve oplossingen worden ontwikkeld en geïntegreerd.


Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige stagiair(e) voor ons bureau vanaf de september 2023 en vanaf februari 2024. Je werkt 32 tot 40 uur per week en doet ervaring op in de verschillende fases van het ontwerpproces.

Interesse? Stuur ons dan een mail met je motivatie, CV en portfolio. Stagiair(e)s ontvangen een stagevergoeding. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Karin Vissers.


+31 (0) 40 269 22 33

k.vissers@vissersroelands.nlDe functie:
Is per direct beschikbaar voor 40 uur per week.


Onze ideale kandidaat:

  • Heeft een afgeronde bouwkundige opleiding TU of HBO  (evt. i.c.m. Academie van Bouwkunst);
  • Heeft (bij voorkeur) enkele jaren werkervaring bij een architectenbureau in projecten van verschillende aard- en omvang;
  • Is een teamspeler en communicatief, maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • Is enthousiast, accuraat, flexibel en kan snel schakelen;
  • Heeft passie voor stedenbouw, architectuur en techniek;
  • Heeft gedegen kennis van bouwtechniek en regelgeving;
  • Is een uitstekend tekenaar, altijd vanuit het ontwerp gedreven;
  • Beheerst de volgende programma’s: Revit, AutoCad, SketchUp, AdobeCS;
  • Spreekt en schrijft perfect Nederlands

Wat bieden wij?
Een uitdagende job waarin veel flexibiliteit en vrijheid geboden wordt. Werken binnen een gedreven team en werken aan hoogwaardige, unieke projecten met een grote diversiteit.

Het afronden van je BEP binnen ons bureau is mogelijk.


Herken jij jezelf in dit profiel?
Stuur dan zo spoedig mogelijk je korte motivatie, je CV en portfolio met tekenwerk naar k.vissers@vissersroelands.nl t.a.v. Karin Vissers o.v.v. ‘vacature architect’ in de onderwerpregel van de mail.


Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Karin Vissers. +31 (0) 40 269 22 33